Вече почти две години основната политика на предишните управляващи е

...
 Вече почти две години основната политика на предишните управляващи е
Коментари Харесай

Деница Сачева: Основната политика на Промяната е да разделя хората

 Open photo

 

„ Вече съвсем две години главната политика на предходните ръководещи е да разделят хората. Доказват го и с черната си акция, с която считат, че ще завоюват гласоподаватели. В същото време цените скочиха до небесата. Животът стана сложен и непредвидим, а от тях чуваме единствено популизъм и никакви решения за България “.

Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Деница Сачева при визитата на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в района.

Тя уточни, че „ смяната “ е спряла ремонта на повече от 80 км. пътища в региона, за които през 2021 година бяха обезпечени над 69 млн. лева „ В същото време преди 10 дни Кирил Петков в Тервел се похвали, че били създали доста за жителите - сменили шефа на локалната полиция по искане на техния депутат. Така се трансформира животът на хората съгласно тях “, уточни Сачева.

Бившият обществен министър напомни, че добавките за пенсионерите и данъчните облекчения за фамилиите с деца са въведени от ГЕРБ. „ Единственото, което четворната коалиция направи, е да вдигне детските надбавки с 10 лева на дете при 20% инфлация “, добави тя и моли на 2 октомври българите да пенсионират „ смяната “ и да спрат пропадането на страната.

При визитата си в добричко Бойко Борисов прегледа новия обреден дом в село Зърнево. За него третото държавно управление на ГЕРБ обезпечи 960 000 лева Сватбеният салон събира 600 души, само че се оказа непълен да побере искащите за срещата. „ Нека тези, които ме упрекват, че съм хвърлял пари от джипа, да дойдат и да видят това оборудване. Нека питат хората дали са щастливи, че имат такава зала. Тези избори са най-лесните за нас. Наши съдружници са инфлацията и гладът. Аз обаче не съм виждал толкоз счупена страна. Ще е доста мъчно, само че в нашите листи са най-хубавите специалисти “, съобщи водачът на партията.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР